Bemutatkozás - Molekuláris Biotechnológiai es Mikrobiológiai Tanszék

Tisztelt Látogatónk!

 

Köszöntjük a Debreceni Egyetem, Természettudományi és Technológiai Kar, Biotechnológiai Intézet, Molekuláris Biotechnológiai és Mikrobiológiai Tanszékének a honlapján!

Itt a Tanszék oktatási (biotechnológia, mikrobiológia, sejtbiológia, állatélettan) és kutatási (genetikai módosító eszköztár, mikrobiális élettani és omikai technikák alkalmazása, time-lapse mikroszkópi technikák fejlesztése és felhasználása továbbá tumorbiológiai kutatások) profiljáról nyerhet áttekintést.

A Tanszék meghatározó szerepet játszik a biotechnológia MSc szak gondozásában, így erre vonatkozó információkat is kínálunk. A sajtómegjelenéseink link gyűjteménye szintén érdekes böngészésre adhat lehetőséget, amely révén további információkat kaphat a Tanszék kutatási, oktatási és rendezvényszervezési aktivitásairól.

Reméljük, hogy a Tanszék honlapjának az áttekintését követően személyes kapcsolatfelvételre is lehetőségünk nyílik majd! A Tanszék munkatársai szívesen állnak további információkkal az érdeklődők rendelkezésére.

Üdvözlettel:

a Molekuláris Biotechnológiai és Mikrobiológiai Tanszék munkatársai

Legutóbbi frissítés: 2023. 06. 08. 10:59