Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm a Debreceni Egyetem Biotechnológiai Intézetének honlapján.

A Természettudományi és Technológiai Kar legfiatalabb (2019-ben alapított) intézeteként a biotechnológiai kutatás, fejlesztés és innováció területén elkötelezettek vagyunk a biotechnológia minden egyes tudományágának művelése iránt, mint az ún. „piros” (azaz egésszégipari), „zöld” (azaz környezeti), és „fehér” (azaz ipari) biotechnológia. Intézetünk küldetése egy, a mai korszerű ipari és fejlesztési irányokkal összhangban lévő, élő ipari kapcsolatokkal rendelkező, innovatív fejlesztési, kutatási és oktatási egység megteremtése. Az Intézet elkötelezett a minőségi szakemberképzés iránt. A minőségi és modern tudást nemzetközi hírű kutatócsoportjaink garantálják, ahol széleskörű külföldi tapasztalatokkal rendelkező, elismert kollégák irányítása mellett hallgatóink is bekapcsolódnak a kutató-fejlesztő munkába.

Célunk, hogy hallgatóink (Biomérnök alap-és mesterszak, Biotechnológia mesterszak) a végzés után értékes tudással felvértezve, versenyképes diplomával a kézben lépjenek ki a munkaerő piacra.

Ennek biztosítására a releváns iparágak (gyógyszeripar, környezetvédelem, élelmiszeripar) vállalataival szoros kapcsolatokat ápolunk.

Dr Domonkos Dávid

Intézetigazgató

Frissítés dátuma: 2021.01.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.