Események

29 Mar
Közösen rendezi meg az „Ipar napjai” programsorozatot a Debreceni Egyetem és Debrecen megyei jogú város Önkormányzata.
27 Mar
Hartung Attila FOMO – Megosztod és uralkodsz (2019) című alkotását láthatják az érdeklődők a Nemzeti Filmintézet Filmklubjában.
26 Mar
Bach, Schubert, Debussy, Ravel és Liszt művei csendülnek fel Farkas Gábor Liszt-díjas zongoraművész hangversenyén március 26-án a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.
26 Mar
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara az idei évadban is szeretettel várja a kicsiket és nagyokat ismeretterjesztő élményhangversenyeivel egy különleges utazásra a komolyzene világába.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.